Жена сподели за инфарктна ситуацията на пътя и отправи призив към родителите. Кристиана К. призовава възрастните да учат децата на повече внимание, когато са на пътя и винаги да се оглеждат при пресичане.

Тя споделя апела си в социалните мрежи, след като минути преди това, е участвала в опасна ситуация  в Плевен.

Кристина шофирала, возейки бебето си, а на пътя й изкочили три момичета.

"Те излязоха за секунди, даже не ме и видяха. Извих волана на ляво, добре че отреща нямаше коли, и те чак тогава ме видяха, и викат "мамайко". Щеше да стане нещо страшно, аз се разтреперих, возя бебето си отпред. Пак казвам, извинявам се!", пише тя.

Според нея децата не се огледали и си говорили помежду си, но преминавали по пешеходната пътека.

Денят на майка с две деца започна с яд: Как може такова безхаберие? СНИМКА

 "Научете ги да се оглеждат, на тази пешеходна няма никаква видимост даже имаше спряла кола на пешеходната. Дано родителите са в групата и поста да стигне до тях", заключава жената, която неколкократно се извинява за ситуацията.

Вижте цялата публикация на Кристиана К.:

Здравейте, преди броени минути (13:55 часа ) щях да направя нещо, което никога нямаше да си простя. Щях да блъсна 3 момиченца на пешеходната пътека на Китайския на "Сторгозия".

Искам да се извиня на родители и на децата разбира се, но моля ви научете ги да се оглеждат. Излизах от Китайския и завих надясно за към ДКЦ - 3. Не карах с повече от 10-15 км/ч.(като знам, че няма никаква видимост и не се вижда дали има пешеходци).

3 момиченца на възраст около 10-12 години тръгнаха, без да се огледат и си говореха, двете момичета в края се бяха обърнали към средното момиче.

Дупките на пътя виждат, но майка с количка - не

Те излязоха за секунди, даже не ме и видяха. Извих волана на ляво, добре че отсреща нямаше коли и те чак тогава ме видяха, и викат "мамайко". Щеше да стане нещо страшно, аз се разтреперих, возя бебето си отпред. Пак казвам, извинявам се!

Научете ги да се оглеждат, на тази пешеходна няма никаква видимост, даже имаше спряла кола на пешеходната. Дано родителите са в групата и поста да стигне до тях.

Денят на майка с две деца започна с яд: Как може такова безхаберие? СНИМКА