Спомняте ли си историята им? Преди дни ви разказахме за нерадостната съдба, която ги бе застигнала навръх Коледа. Те останаха без подслон на един от най-светлите християнски празници. Без работа, без храна те бяха заснети на пейка във Варна, заобиколени от цялото си имущество и четириногите си другари - които не искаха да изоставят, а така не можеше да бъдат настанени в приют.

Историята им бе споделена в социалната мрежа Facebook от варненка и предизвика вълна от реакции. Някои ги съдеха, заявявайки че сами са отговорни за житейските си избори, други съчувстваха.

Оказва се, че мъжът и жената са срещнали съпричастност и вече имат подслон. Продължението на историята споделя Надежда С. - отново в социалната мрежа.

Изоставиха кученца на "любимо" място за ненужни животинки ВИДЕО

"Исках да Ви споделя, че хората на снимката са на топло вече", пише тя. Жената не пропуска да отбележи, че понякога критиките са ненужни, а е необходимо единствено разбиране. "Много злоба има в нас хората. Хора много, а човеци - малко", с тъга пише Надежда.

"Хора, бъдете добри. Учете децата си да бъдат добри", призовава тя.

Вижте цялата публикация, споделена от Надежда С.:

"Добър вечер. Исках да Ви споделя, че хората на снимката са на топло вече. Благодарение на моя приятелка, която се съгласи да ги прибере в къщата си. Нека бъдем добри хора. Като не можете да помогнете, поне не пишете простотии, а се поставете на тяхното мясно. Изчетох толкова негативни коментари, че чак ми се повръща... Много злоба има в нас хората. Хора много, а човеци - малко.

Жалко... . Хора, бъдете добри. Учете децата си да бъдат добри."

Зов за помощ! Останаха без дом на Коледа, но не изостяват любимците си СНИМКА