Мрежата "гръмна" от коментари след това видео.

Видеокадри, споделени в социалната мрежа Фейсбук, показват как жена се качва в джипа си и освобождава паркомясто, което секунди след това е запазено с... туби от минерална вода - от същата тази жена. Действието на жената, което се развива в морската столица на България, провокира много коментари в мрежата.

Твърди се, че шофьорката от видеото е украинка - поне така Тодор Павлов е озаглавил видеото: "Нагла украинка", това е написал той.

"Бързо е усвоила нашите селски тарикатлъци", написа в коментарите Юлия Андреева, а Ивка отбелязва, че като види такива туби и директно ги хвърля в казана.

"Методът" за запазване на паркомясто с туби е доста популярен и актуален в страната ни.

Отново! Антипаркинг туби пазят място в Пловдив СНИМКИ

"Най се радвам на такива туби. Хората ми пазят място навсякъде. Даже и не слизам от колата е леко ги побутвам", пише Георги Драганов.

"Може да е и е завещано от преди 89 година. Това е типична черта покрай стари блокове. А ти вместо да снимаш, отиди и ги хвърли в кофата!", коментира Пламен Николов.

Ангел пък сподели, че с удоволствие ще паркина на заетото от туби паркомясто. Но и отбеляза, че би си преместил колата, когато дамата му покаже документ, че си е платила мястото на общината. "Мога с удоволствие да й се извиня и да я черпя кафе за причиненото неудобство!", написа той.

Вижте видеото:

Шофьор получи наказание, паркирал е на грешното място? СНИМКИ

Друго си е да паркираш на входа на детската градина СНИМКИ