Вандалите вече не се крият, застават с лицата си и демонстрират проявите си нагло - поне тези варненски вандали действат така.

Споделено в социалната мрежа видео показва грозните действия на няколко младежа в морската столица. На кадрите, заснети от Масис Бояджян, виждаме как момчетата се изреждат и удрят с юмруци машината за билети. Има данни и за предишно проявление - преди да се насочат към машината за билети те са бутнали камерата на спирката, намираща се на "Червен площад" - посока общината.

Масис Бояджян твърди, че е видял младежите без свян да показват средни пръсти.

"Тия камери гледа ли ги някой, явно не. Който иска може да си вандалства безнаказано, нали в общината и МВР са некадърници", написа Бояджян към видеото си.

Масим очаква Община Варна да разпространи запис от действията на хулиганите, тъй като смята, че "липсата на реакция стимулира към повече простотия". Той не пропусна да сподели и фото, показващо какво са причили младежите на машината за билети - нейното стъкло е разбито от ударите.

"Така възпитават децата си! Браво! И браво на Иван Портних, че от години няма наказани за вандалски прояви! Хайде избори идват поне сега направете нещо! Тия “деца” утре ще са престъпници - поредните заловени шофьори с наркотици и алкохол убили невинен на пътя (примерно)", написа в коментарите Радо Атанасов.

Ето и видео от случката, станала преди дни около 22:00 часа: