“Бях шокирана от това, че случаят е толкова брутално идентичен. Преживях всичко, което ми се случи в първите дни след убийството на мъжа ми. Този път без да съм шокирана. Беше изключително болезнено и трудно за мен, защото вече имах трезва представа”, това каза съпругата на мъжа, убит от свой съсед на Женския пазар - Надя Андреева, в студиото на “На Фокус с Лора Крумова”, в коментар на убийството на психолога Иван Владимиров.

Застреляният Иван Владимиров е предрекъл смъртта си ВИДЕО

"Безсънието се върна, след като гледах интервюто на Иван, в което той коментира случаят на Иво. За първи път от тези 3 месеца изпитвах гняв. Знаех за стадиите на тъгата и се чудех защо не изпитвам гняв, но сега се отприщи с цялата си сила", разказва тя.

Загинал е мъжът, прострелян на Женския пазар

По нейните думи, са подадени страшно много жалби преди фаталния инцидент, в това число към няколко различни институции. Говорено е с адвокати и медиатори, но съседите са отказали да съдействат. 

Приятел на убития на Женския пазар: Спорът за вратата е бил от 10 години

"След като този човек веднъж ме нападна физически, бяхме с часове в Районното и получихме становище, че не може да бъде образувано следствие. Кварталният в пряк разговор с Иво го посъветва да си купи тийзър, който по време на убийството беше в джоба му", споделя тя.

Тя разказва и за фаталния инцидент:

"Слязох по стълбите и видях Иво в кръв, беше в безсъзнание и дишаше. Той се запъти с много бавна крачка към мен и ми каза, че аз съм следващата. Замахна с юмрук да ме удари и излезе от кооперацията. Детето беше самичко горе и спеше.

За мен беше най-важно да дойде линейка, но тя не идваше. Дойде след 14 минути. Иво спря да диша малко преди да дойдат медиците", припомня си тя за трагичния инцидент.

По нейните думи убийството е било планирано. В момента тя живее при родителите си, страхува се и не може да се върне в апартамента си.

Това е застреляният мъж на Женския пазар