Старозагорчанка благодари публично на този шофьор на тролей.

Ангелина Пенева сподели случка от ежедневието си, която предизвика вълна от положителни реакции в мрежата.

Пенева разказа, че се е придвижвала с тролей Nº 36 - именно в него мобилният й телефон някак си е паднал от джоба й. Едва след като се прибрала жената разбрала, че устройството липсва. Тогава тя прозвъняла от друг телефон и с радост установила, че личното й мобилно устройство е в сигурни ръце.

"Звъннах от другия си телефон и каква беше изненадата ми, когато мъж от другата страна ми каза, че е шофьорът на тролея и мога да си получа телефона обратно от него", разказва Ангелина.

Жената добавя, че не е повярвала на късмета си и отправили благодарности към шофьора.

"За съжаление в суматохата не разбрах името му, но това усмихнато момче ми върна вярата в доброто. Благодаря! И се извинявам за лошата снимка, но тя е таква, защото ми трепереше ръката от вълнение", допълва Пенева.

Момиче и момче от Стара Загора предотвратиха инцидент с непредвидими последствия

От коментарите научаваме, че шофьорът, сторил доброто дело, се казва Минчо Тенев. Динка Иванова разказва, че е израснал и възпитан от прекрасни родители.

"Поздравления за постъпката на този достоен за пример човек! Нека доброто, което сте сторили Ви се връща многократно!", написа Снежана Георгиева.

"Това момче е винаги усмихнато, вежливо и добронамерено! Рядко има такива шофьори! Познавам го, защото всеки ден ползвам тролей и винаги ми е правило впечатление за обноските му, спрямо пътниците! БРАВО, ДОСТОЕН ЗА ПРИМЕР!", гласи друг коментар. 

Снимки: Facebook