Призиви за търсене на правна отговорност от Тити Папазов се разпространяват в социалните мрежи. Причината е случаят със остригано момиче, която той сподели в подкаста на известния рапър Тото преди време. След фрапиращата агресия срещу 18-годишната девойка от Стара Загора, която бе оставена с десетки рани от макетен нож, остригана коса и счупен нос, общественото внимание се насочи и към президента на баскетболния клуб на "Левски".

Припомняме, че пред рапъра Тото Папазов разкри, че в миналото е имал интимна връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов опитал да остриже косата ѝ. Тъй като тя се дърпала, Тити направил дупки в нейната коса.

Много хора се възмутиха, че в разговора между Тото и Папазов свободно се говори за насилието над момичето, а публиката се забавлява с разказа. В социалните мрежи граждани коментират с гняв изказването, но се появи и пост, в който се споделят нови подробности от профил с името на певицата Йоана Захариева-Йоко, която твърди, че познава момичето от разказа.

Публикуваме коментара без редакторска намеса, правописът е запазен:

"За съжаление момичето, за което Тити разказа беше моя съученичка. Ужасът тогава беше брутален за всички ни. Гергана (така се казва) след случката повече никога не се върна в клас и ние никога повече не я видяхме. Чухме, че е емигрирала извън България. 

Ситуацията при Тото в предаването мина хей така, между другото. Той няма никаква вина за безрасъдното изказване на този психопат Тити, защото прозвуча почти на шега. Тръпки ме побиха когато чух как безцеремонно "човекът" Тити Папазов се похвали пред множеството зрители в залата и интернет, как е постъпил с едно момиче в крехка възраст, нашето момиче, което още нямаше 18. Само забрави да се допохвали, че е я е вързал с белезници за парното преди да започне да я подстригва и я оставя така, заключена, между 24-48 часа, докато я намерят близките й тогава."

Извърши ли Тити Папазов поредно нарушение на пътя? СНИМКА

Дали казаното от нея е истина, не е потвърдено.

Припомняме, че в канала на Йонислав Йотов в YouTube, където бе излъчен и записът от разговора с Тити Папазов, вече няма нито едно видео.

По непотвърдена информация причината са доклади заради изказването на Папазов и предишни докладвания.

Реакции след история на Папазов за стригано момиче, разказана пред Тото ВИДЕО

Вижте и някои мнения на граждани, провокирани от припомнения разказ на треньора:

"Трагедията е, че видеото не е заклеймено над 4 месеца и нямаше да бъде премахнато, ако не беше случаят с Дебора. Трагедията е, че над 229 000 са го гледали, смяли са се, намирайки го за забавно. Това е търпимост и толерантност към насилието, за която цялото ни общество е виновно и която изгражда средата, в която се раждат и възпитават насилниците!", пише Петя К.
 
"Съд и завор", призовава Венелин Д.
 
"Не може ли да бъде съден на база на това самопризнание - момичето по неговите думи е било само на 16 г?", чуди се Калояна К.
 
"Прокуратурата ще се самосезира, ако очевидец на случая подаде сигнал", твърди Нели Д.