НАГРАДА 50 лв.! Здравейте, сливналии. Има един път, който води от басейна на минерални бани към р.Тунджа. Чудесно място за пикник.

Е, дошли са. Хапнали са, пийнали са, добре са се забавлявали (съдя от скъсаните бикини), но после сигурно са бързали за самолета за Англия и не им е останало време да почистят. Жалко!

Аз реших да свърша тази работа, но се оказа трудно за сам човек. Та, реших да ви помоля за помощ. Който дойде и напълни 10 чувала, а то не е много трудно, ще получи от клиника "ПриВет" 50 лв. Когато е готов, ми се обажда и аз идвам да видя свършеното и да извозя чувалите.

Този призив отправи във Facebook сливналията д-р Мирослав Кожлеев към своите съграждани, даже остави телефона си: 0899124586. Снимките, които е публикувал, са достатъчно красноречиви, вижте ги:

"Не знам дали са изгрухтяли тези прасета, като са си оставили кочините след тях! Живея в чужбина, но ако си бях в България сега, щях да дойда да помогна без пари! Това е безобразие, което виждам", пише българин, възмутен от гледката.

И други сливналии откликват на предложението на ветеринаря, предизвикал адмирации с идеята си. Сега остава да видим колко ще се включат в инициативата и на терен, не само в социалните мрежи. Срещу 50 лева...