Не само синини и рани по тялото, а и спукана гърда - потърпевшата е категорична: "Ще ги съдя!"

Нападнатата жена в заведение, намиращо се в Слънчев бряг, вече има издадено медицинско свидетелство за побой, което ще представи пред съда. След преглед при специалист е установено, че Гергана Велкова има видимо изразена деформация на дясната гърда с променен контур медиално, състояние след пластика и поставяне на импланти. Има и леко изразен хематом на същата гърда - отново медиално. В медицинското е описано още - хематом на десен глутеус с диаметър 4 см. Кръвоизлив на дясното бедро странично 4/3 см, на лявата предмишница, както и на шията. Велкова е и с охлузване на двете стъпала.

Виновник за спуканата капсула около импланта на Велкова е един от охранителите в нощното заведение, твърди тя.

Нападнаха жена във ВИП точката на Слънчев бряг СНИМКИ

Предвидените от закона санкции зависят от квалификацията на телесната повреда и всички обстоятелства, относими към противоправното деяние, като наказанията могат да бъдат различни по размер глоби, пробация или дори лишаване от свобода.

Освен законоустановените санкции, могат да се претендират обезщетения за неимуществени вреди, т.е. болки и страдания. Те също зависят от вида на телесната повреда и от начина, който е нанесена, както и и ред други правнорелевантни факти и обстоятелства.

Предполага се, че на Гергана Велкова й е нанесена средна телесна повреда. Обезщетенията при такъв тип телесна повреда обикновено варират (посочените размери са ориентировъчни) - 5 000 – 150 000 лева.

За нападението...

Както първо GlasNews.bg съобщи, двама мъже са нападнали и нанесли побой на жената в популярно заведение в Слънчев бряг на 6 август. До грозните прояви се стигнало след като Гергана Велкова е искала да премести метален съд за лед, но го изпуснала в краката на мъжете, които са били около нея. По думите на потърпевшата мъжете са били на около 50-годишна възраст.

Жената, която е родом от Велико Търново, е изпуснала ледарката в краката на мъжете и те проявили агресия - започнали да я блъскат и удрят. Мъжагите, изявяващи се като охранители в заведението, което се слави като най-горещата VIP точка по родното Черноморие, се намесили в скандала, но не изгонили агресивните мъже, а потърпевшата жена, това разказва самата тя.

Екипът ни потърси управата на клуба за коментар, но отговор от тях не получихме.

Междувременно медии, които разпространиха информацията от първия ни материал, свързан с нападението над Велкова, вече са свалили статиите от интернет страниците си. До нас достигна информацията, че е възможно някой да се опитва да "заглуши" информационните агенции и случаят да се замете под килима.

Дали смятаните за насилници ще си понесат последствията - от GlasNews.bg продължаваме да следим темата!