Майка сподели за благородната постъпка на напълно непознат мъж, която дошла точно в най-необходимия момент.

Дамата, която живее в столичния "Люлин", трябвало да заведе детето си за хоспитализация в лечебно заведение в същия квартал. За зла беда, точно в този ден бащата на малчугана, нямало как да ги заведе там със семейния автомобил.

Мария Борисова разказва, че опитала да се свърже с таксиметрови шофьори, но получила отказ. Това не отчаяло майката, а тя помолила свой съсед да ги закара - той тъкмо се качвал в колата си.

Мъжът дори не се поколебал и веднага помогнал на майката и детето ѝ. "Помолих го и веднага ни качи, а самият той беше тръгнал по лекари и аптеки", разказва Мария. "Благодарих му лично, но искам и публично, защото добрите примери трябва да се споделят", разкрива мотивацията си да сподели публично за случката столичанката.

Непознатият съсед дори предложил помощта си отново - ако трябва да се закупят вещи за престоя.

Добрината стопля сърцето на дамата, която с надежда заключава: "Бях сигурна, че "Люлин" е пълен с чудесни хора."

Вижте целия ѝ разказ, публикуван без намеса:

"Благодарих му лично, но искам и публично, защото добрите примери трябва да се споделят. Трябваше да приемат детето ми в болница "Софиямед" - Люлин, точно днес таткото ни го няма и нямаме кола.

Звънях на такситата, естествено за такъв кратък курс никой не дойде. Един човек от съседния вход тъкмо се качваше в колата си, не се познаваме. Помолих го и веднага ни качи, а самият той беше тръгнал по лекари и аптеки.

Най-милото беше, че няколко пъти предложи да отиде да ни купи нещо и да ни го донесе. Благодаря му още веднъж, бях сигурна, че "Люлин" е пълен с чудесни хора."