Възрастна жена на 90 години е пострадала вчера в София. Жената е счупила лявата си ръка след падане в квартал „Младост“. Свидетел на случката веднага е сигнализирал на спешна помощ. Жената е откарана в болница.

Не са известни нейните роднини. След травмата, пострадалата трудно ще се грижи за себе си.

Според коментиращи публикацията в социалната мрежа, дъщерята на възрастната жена живее в Канада. Търсят се роднини, които да се погрижат за самотната старица.

„Здравейте, възрастна жена падна пред блок 49А. Повикахме екип на спешна помощ, приеха я. За съжаление все още не могат да открият роднините ѝ. Жената се казва Камена Кръстева Ангелова родена е на 06.08.1933г., живее в блок 48 в „Младост“ 1. Приета е в Болница „Света Анна“, отделение по неврохирургия. Има счупена лява ръка и сътресение на мозъка. Моля, всеки които я познава или познава роднините ѝ, да им каже. Полицията също ги търси, но за съжаление все още без успех. Все пак, ако я познавате, но роднините ѝ не са тук, моля споделете го, за да може да ѝ помогнем, защото тя сама няма да може.

Споделяйте, за да достигне до повече Хора!,“ написа Станислава Александрова.

„Аз работя в това отделение, медицинска сестра съм, ще се погрижим за жената, да има вода и каквото е необходимо, докато се намерят близките и няма да я оставим сама,“ написа медикът.

„Ако не се намерят близките ще помогна със сумата за лечение,“ изяви готовност друг добър човек.