Шофьор паркира лъскавото си возило на ъгъла на кръстовище в Димитровград.

Абсурдно и нелепо - когато те мързи да потърсиш адекватно паркомясто, зарязваш автомобила си на ъгъла на кръстовище и създаваш предпоставки за инциденти, а може и да си навлечеш гнева на някой гражданин. Шофьори, не взимайте пример от водача на този "Мерцедес".

Никола Запрянов сигнализира в социалната мрежа Фейсбук за зарязаното возило. "Не знам колко трябва да ти е “пипето”, че да спреш на завоя на кръстопът...", отбелязва той и прикачва снимка от "уникалното" паркиране.

"Каквото им е когато летят през населените места, такова им е и като паркират и като минават през пешеходни пътеки, и в кръгово без мигач и т.н… Важното е телефона, джуките и очилата да са наред…", пише Веселина Велчева в коментарите под публикацията.

Според Меги Симеонова, шофьорът е спрял на това място, за да си вземе геврек и ще освободи кръстовище.

Румен пък предполага, че колата може и да се е повредила, затова да е оставена на кръстовището. "Развалена е.... докато си купи баничка", отговаря му авторът на публикацията.

Возилото е със софийска регистрация - това било от голямо значение в района на Димитровград, поне така твърди друг коментиращ: "Ех, хайде моля ви се сега. Излишно е да ви казвам, че туй регистрационен номер е от голямо значение в нашия район!!!"

Снимка: Никола Запрянов