Свидетели сме на поредното безумно паркиране в столицата.

Шофьор е паркирал автомобила си съвсем близо до друго превозно средство. "Професионалните" си умения той е демонстирал на пазар "Борово" в София. За безумното паркиране на шофьора научаваме от публикация на Виктория Йолова.

"Изказвам своите искрени възхищения към водача, паркирал по този малоумен начин!", написа жената в социалната мрежа Фейсбук.

Виктория Йолова със сто зора се е пъхнала в колата си, тъй като шофьорското място е блокирано от безумно паркираната кола.

Жената призова водача, паркирал по този "професионален" начин, да отиде в КАТ и да си върне шофьорската книжка.

"Моля най-любезно да отиде и да си върне книжката. Не ми се мисли какво прави на пътя, щом смята, че е сам?", написа Йолова и попита: "Аз как да вляза в моя автомобил, г-н или г-жо специалист по паркиране?".

Виктория се закани, че сезира МВР при повторно безумно паркиране.

"Следващият път Ви гарантирам, че ще сезирам МВР, защото не съм простачка да чупя чистачки, или да драскам с ключ! Представете си, че автомобилът ми е нужен да превозя болен или нещо спешно, как да стане?! Това, без извинение, трябва да си абсолютно кръгъл ИДИОТ, че да постъпиш така. Уважаемо задкормилно устройство, автомобилите имат минимум две врати, от които се достъпва, за да се влезе, съобразявайте се така, че да не пречите на останалите! Еб@си малоумщината!", завършва публикацията си тя.

Водач с черна Панамера успя да изненада с паркиране СНИМКА