Тежка катастрофа е станала снощи във Варна. Инцидентът е възникнал късно снощи между два автомобила с марка „БМВ“. Според очевидци вследствие на удара се е наложило пострадал да бъде ваден с помощта на пожарникари. Пристигнали са и екипи на полиция и спешна помощ. Мъж съобщава, че той и приятелката му, се разминали на косъм да бъдат блъснати, докато чакали на спирка.
 
”Преди малко е станала голяма катастрофа срещу стадион "Юрий Гагарин" между две коли на BMV с младежи. Удара е бил много силен. Всичко се случва пред очите на съпруга ми, който веднага се е обадил на КАТ и Бърза помощ. Дошла е и пожарна. Не могат да извадят човек от едната лека кола и я режат в момента. За Бога, научете децата си да карат внимателно. За къде бързат? Страшно е за очевидците, а още по-страшно за родителите. Нека се молим, който и да е, да остане жив,“ пише жена.

„Стана пред очите ми, автомобила на косъм да отнесе мен и приятелката ми на спирката (4-5 метра разстояние). Нямам думи, всичко това за един дрифт е ненормално. Бог да го благослови и дано си вземе поука,“ пише очевидец.

Снимка: Васил Георгиев