Кола аварира днес на столичен булевард и предизвика неприятно задръстване.

На повечето заклети шофьори им се е случвало да аварират на пътя - да, много е неприятно! Особено когато по колата има сериозна повреда, която налага возилото да бъде отстранено от пътя със специализиран автомобил на пътна помощ.

Шофьор на BMW се видя в чудо днес в столицата. Автомобилът му се повреди на оживения булевард "Цариградско шосе", срещу Полиграфически - посока Младост. Това доведе до значителен трафик в района.

А в мрежата гръмна от коментари, докато шофьорът се молеше колата му да се оправи. Причината - водачът не е поставил светлоотразителен триъгълник зад авариралия автомобил, избра нещо по-голямо - практичен сгъваем стол.

"Какви готини триъгълници имали BMW-тата", написа в мрежата Виктор Кирилов.

Сами Янев пък отбеляза: "Само въдицата му липсва".

Според Митко Иванов шофьорът на BMW-то е доста креативен относно начина, по който е предупредил участниците в движението.

"Достатъчно креативен да предупреди участниците в движението за аварирал автомобил на пътя! Браво на човека!", написа Митко.

Васил Василев пък не открива нищо забавно в създалата се ситуация.

"Много смешно. Нали е обозначил, има ли значение как? Много оригинален пустият му българин, Фейсбук окончателно оголи жиците на масовото мозъчно закърняване и на примитивните коментари. Сигурно щеше да е по-добре нищо да не постави, за да не му се подиграват във Фейсбук и да предизвика инцидент...", гласи коментарът на Василев.

От друг коментар научаваме, че шофьорът не е успял да се справи сам с повредата по колата и се е наложило да използва услугите на Пътна помощ.

Снимки: Надежда Дойчева