Варненец се разгневи на начина, по който паркират колите в града. Става дума за инвалидните места до общината.

По думите му, всички те са били заети от луксозни возила, без необходимия стикер. Човекът се принудил да паркира в синята зона. Служители му обяснили, че ще му вдигнат колата, защото не е изпратил смс, въпреки, че има инвалиден стикер.

Мъжът е изумен от създалата се ситуация и пита: „Къде да спрат инвалидите, като местата за тях са малко и винаги са заети от скъпи джипове?“

Ето какво написа той:

"Всички места за инвалиди в центъра на Видин, около общината, са заети с коли, които нямат стикери на инвалиди. Никой не му пука. Спирам на място в синята зона и отидох до общината, връщам се след половин час, чакат ме, искат да ми вдигнат колата със скоби.

Казвам им, няма място на инвалидните места, защо не вдигате джиповете, които са спрели там, а искате да вдигате моята кола? Аз не съм спрял на място за инвалиди, защото местата са заети от коли, които не са на инвалиди. От мен се интересуват, а за истинските нарушители си затварят очите.

Кметът бил издал заповед, инвалидите, които са спрели в синята зона и не са изпратили SMS, да им слагат скоби и да им вдигат колите. Ако това е верно, кмета Цветан Ценков не струва и пет стотинки. Къде да спрат инвалидите, като местата за тях са малко и винаги са заети от скъпи джипове господин кмете, господин Ценков?

 Не ми вдигнаха колата, другия път ще я вдигнат, но не направиха нищо за тези, които са спрели на инвалидните места, а нямат право, и не ми казаха, къде да спирам при такива обстоятелства. Дадоха ми акъл да пращам SMS за един лев. Ненормална работа, богаташите не пращат SMS, а аз инвалида да пращам и плащам."