Жена отнесе глоба за неправилно пресичане в Търново. За случката разказва самата тя и зададе редица въпроси. Тя не отрича за нарушението си, но отбеляза, че водачите не винаги спират на пешеходните пътеки. Дори е имала случай, в който кола отнася чадъра ѝ, докато се намира по средата на зебра. Настоява, че на въпросното място, на което е глобена от полицай, няма добра организация на тротоари и маркировка.

Ето какво сподели тя в мрежата:

"Никога в живота си не съм правила нарушения. Явно този път направих. Имах проблем с кракът, едвам ходех. Пресякох на неправилно място.

А сега да уточня, да грешка е, но искам да попитам Пътна полиция - защо не застане на пешеходната пътека при Практикер, посока зона В, спирка Нова Болница?

Има ли поне един шофьор, който спазва правилата?

Тръгвам да пресичам, на средата на пешеходната пътека съм и пред мен профучава автомобил, дори ми отнесе чадъра.

Или друг казус: Има денонощен магазин в зона В – да предположим, че искам да отида до него. Тръгвам от стоянката на таксита в зона В и къде да пресека? Да стигна до него, от ляво няма тротоар. Ако стигна чак на разклончето на новия път при Практикер има тротоар до ХМ "Евро07"- после пак няма, да хвърча ли?

А хората, които идват от пътеката на СБА, как да пресекат да си отидат у дома зад този магазин.

Най-лесното е да се правим, че не виждаме всичко. Ало, пътната полиция, първо се убедете, в това което мислите за нарушение.

Дребните риби ги "ШАЛАМДОСВАМЕ", ама иначе пълна порнография на маркировката във Велико Търново.

Въпросът ми е към полицая Иван Иванов. Лесно се пишат фишове за "лични точки"- искам да ми отговорите къде да пресека за денонощен магазин Никол? Да се върна 300 метра, да ама няма тротоар, нито отдолу, нито отгоре, тротоарът е на срещуположната страна на магазина. Ами сега?"