Хиляди решиха да посрещнат Нова година в Пловдив на открито. 

Пловдивчани и гостите на града се забавляваха с групите Уикеда, Тангра и ансамбъл Българе. След полунощ хората се хванаха на дълго хоро, а по-късно публиката се наслаждаваше на изпълненията на Били Хлапето. За втора поредна година в Пловдив нямаше заря, поръчана от общината. Със средствата от нея са осигурени хранителни пакети на Дом за възрастни и украински бежанци. Хората обаче наблюдаваха фойерверките от частни имоти. Синя зона е безплатна до 2 януари. 

Честита Нова година!

Честита Нова година, скъпи читатели! Добре дошла, 2023-та!

Изпращаме една противоречива 2022 година. Имахме много поводи за радост, но и тежки моменти. Освободихме се от оковите на пандемията. Дойде войната.

Пожелаваме ви новата година да донесе само положителни емоции, а ако има лоши - да не ги помним, защото ще са незначителни. Тази година повече от всякога искаме желанията на "миските'" от конкурсите за красота да се сбъднат - нека няма глад по света и най-вече да има мир!

Пожелаваме ви да сте с любимите хора не само когато часовникът удари 0:00 часа, а през цялата предстояща година.

Нека доброто е да бъде във всеки от вас. Нека светлина и щастие да озарят домовете и сърцата ви. Бъдете целеустремени, никога не спирайте да преследвате мечтите си! Борете се! Предизвиквайте се! Дерзайте!

Екипът на GlasNews.bg ви пожелава една по-щедра, по-ползотворна и по-вдъхновяваща нова година. Наздраве, приятели!

Е, 2023-та, ти си на ход!