Роматичните послания започнаха да се появяват и върху тротоарите.

"Красива си. Усмихни се", това послание се появи в столичния квартал "Стрелбище". Въпросното послание е написано с червен спрей върху тротоар, който обаче не е в особено добро състояние.

Не е ясно кой е автор на надписа и за кого е предназначен той, но столичани отбелязват в мрежата, че жестът е страхотен, а милите думи със сигурност са стоплили нечие сърце.

Начините относно поднасянето на подобни посланията често са различни - някои изрязват чувствата си чрез билбордове и транспаранти, а други "украсяват" стените на сгради със спрейове.

Наскоро ви показахме транспарант, закачен на ограда в София - на него бе изписано: "Ти си причината да се усмихвам, защото те обичам".

Неочаквано послание изненада в София! За коя ли е предназначено? СНИМКА

Натъкнахме се и на любовно послание на стена в Пловдив, което леко шашна жителите на града.

"Гърците заради любовта унищожиха Троя, аз бих унищожил всичко, за да те наричам моя", гласи текстът, който е придружен от сърчице. 

Любовно обяснение шашна пловдивчани СНИМКА

Но да се върнем на красивото послание от столичния квартал "Стрелбище". Честно казано - не сме сигурно кое буди по-голям интерес - посланието или... леко разбитият тротоар. Предлагаме ви да прочетете част от коментарите на потребителите на Фейсбук:

"Надписът е ок, ама гледката е като от много изпаднало гето, а не от елитен квартал в европейска столица! Макар че... Сигурен съм, че и там е по-добре", написа Младен Иванов.

Мартина Малканова също споделя, че посланието е чудесно, но не и състоянието на тротоара.

"Посланието е чудесно, но като го изключим него… гледката никак не ми изглежда като от квартал с цени на жилища по половин милион лева", коментира Малканова.

"Добре е да забелязваме красивато около нас! Да, разбитите плочки не будят възхищение, обаче не това е важното в случая. Браво за идеята!", добави Розалия Кръстанова.

"Това наистина си заслужава да се публикува! Хубави думи, хубаво послание... А подробностите от пейзажа, в случая не са важни", написа Христо Христов.

Снимка: Силвия Гетова

Неграмотно написана табела носи страховито послание СНИМКА

Мило послание украси пловдивска стена СНИМКА

Графити с послание се появиха по стени в Пловдив СНИМКИ