Досетлив и хитър е майсторът на това произведение.

Паркирането в Пловдив е същото като в София - пълен хаос. Рядко може да се намери читаво място, на което няма да бъдеш глобен и най-важното - място, на което ще завариш колата си така, както си я паркирал. Хаосът с всеки изминал ден става все по-голям, а причината е ясна - броят на автомобилите в Града под тепетата непрекъснато расте, а това пък се дължи на хората от населените места, които ходят на работа в Пловдив.

И така - колите се увеличиват, паркоместата не стигат. Май ще трябва да се примирим с този факт. Или да се превърнем в нарушители на закона и да си запазим паркомясто за цял живот. Как ли? Лесно е - с ролетна щора!

Често ставаме свидетели на това как пловдивчани пазят места за паркиране - антипаркинг туби с вода е един от най-разпространените методи. Днес обаче Димитър Янчев ни просветли с нова идея.

Отново! Антипаркинг туби пазят място в Пловдив СНИМКИ

"Нова мода - слагате си ролетна щора на стената, лепите една лепенка "СПИРАНЕТО ЗАБРАНЕНО - ГАРАЖ" и автоматично получавате запазено паркомясто", написа Янчев в социалната мрежа Фейсбук.

Той показа как изглежда въпросната "нова мода":

Милен Славов се съмнява даден човек да запазва паркомясто по този начин. "Просто са преустроили помещението. От гараж на жилищно или офис", коментира под поста той.

"Ехааа, колко изобретателно!", отбелязва Елена, а Бойка Илиева пише: "АрхитектИ, майна! Пловдивски гении!".

Няма информация къде в Пловдив се намира поставената ролетна щора, която заблуждава, че зад нея има гараж.