Кола се обърна по таван в пловдивския квартал Кършияка, разбра GlasNews. Зрелищния инцидент е станал преди минути, а очевидци твърдят, че автомобилът е карал с едва 20 км преди да се обърне, избягвайки удара с друга кола. Засега не е ясно другият автомобил ли е виновен за случилото се.

След като колата се обърна по таван, към нея се втурнаха случайни пловдивчани, за да помогнат на хората вътре. На мястото дойде линейка, шофьорът на колата е добре, прегледан е на място, с превързана ръка в областта на лакътя.

Колата е пътувала от гара Филипово, от кръстовището с бул. "Дунав" продължава в най-лява лента, като с предна лява гума се удря в разделителния остров и се обръща. В последния момент е видял бордюра, врътнал волана, но е било късно. Свидетелят от другата кола каза, че неговата е ударена при обръщането.

Пожарна кола и полиция също пристигнаха на кръстовището на бул. „Дунав” с ул. „Победа”, пожарникарите обърнаха автомобила на ръце.
 
Пловдивчани казват, че светофарите там не работят и не можеш да разбереш нито "кой накъде е, нито къде е отворено, къде е затворено".

Очаквайте подробности!