Жена излетя от пътя и помете паркирани автомобили в ж.к. „Дъбника“ във Враца. Зрелищният пътен инцидент е станал преди минути.

Млада шофьорка с „Фолксваген Голф“ се движела по бул. „България“ с много висока скорост. На обръщалото на блок 26 се е разминала на косъм с електробус на "Тролейбусен транспорт". Около 100 метра по-късно момичето загубило контрол над колата, след което преминалo вляво през разделителната част между 4-те ленти за движение и тротоара и се забило в паркирани джип „Хюндай Санта Фе“ и „Опел Астра“ пред 124 блок.

Ударът е бил толкова силен, че джипът е завъртян наобратно, а „Опел“-ът е поместен. Вследствие на инцидента по „Голф“-а има сериозни материални щети.

Веднага след катастрофата на мястото са пристигнали линейка и пожарна. Шофьорката е била прегледана от спешните медици и транспортирана към болницата за допълнителни изследвания.

По неофициална информация момичето е на 20 години и на този етап не е ясна причината за шофирането му с толкова висока скорост рано сутринта, съобщи bulnews.

На пейка пред блока по това време е имало трима души и е истински късмет, че девойката се е ударила в автомобилите, а не в хората.
В момента на мястото работи патрул на „Пътна полиция“, който документира ПТП-то.