Шофьор в София сигнализира за нередност в мрежата. Мъжът твърди, че деца са хвърляли балони с вода по колата му. Това се случило на път в квартал „Бояна“. В последствие човекът установява, че зад вандалската проява не стоят деца, а младежи, които по думите му опитали да се скрият. Той е подал сигнал до полицията.

Вижте цялата история на Кирил Германов:

"Нагли келеши замерват преминаващите коли с водни балони по бул. „Александър Пушкин“, „Бояна“, на пешеходната пътека при Фантастико.

Причакват колите на пешеходната пътека при Фантастико и след замерване бягат за да се крият в кооперацията в която живеят на адрес ул. Маринковица 2Б и 2В.

Охраната на комплекса ги прикрива и оправдава, че били деца.

При будката на охраната стоеше младеж който също прикриваше тяхната дейност и след като слезнах от колата започна да ме заплашва, че ей сега щяли да ме уволнят от работа и съм щял да остана на улицата.

Охранителят твърди, че нищо не видял и чул, но били деца, и не било проблем че замерват движещите се коли по булеварда с предмети.

От видеозаписите и снимките става ясно, че не са малки деца, а келеши които се забавляват и тяхната тъпотия създава предпоставки за ПТП.

На второто видео се вижда келеша с белия анцуг който замерваше колите на пешеходната пътека как излиза от входа на кооперацията и видно живее там а охраната и живущите прикриват тяхната тъпотия.

Записите са предадени на полицията в 6 РПУ."