Неизвестен столичанин нагло паркира на пешеходна пътека - сигурно е отскочил да си купи соево лате.

Поредното нагло и нелепо паркиране, на което ставаме свидетели, е от София, а за тази нередност сигнализира Ивелина Иванова, която в социалната мрежа Фейсбук публикува снимки, които отприщиха вълна от коментари.

Самата Ивелина Иванова обаче е без коментар, само уточнява къде е заснела нарушителя - на арката на Националната спортна академия "Васил Левски".

Колите, паркирани на пешеходни пътеки, безспорно са дразнещо явление. В този случай, паркираният автомобил е електрически, а марката... BMW - сравнително нов модел, което накара потребителите в социалната мрежа да реагират с шеговити коментари. 

"Майсторско паркиране" сътвори шофьор на зебра в Пловдив СНИМКА

"Ако съм ваксиниран и карам електрически автомобил, не може ли да спирам навсякъде?", пита Пабло. Според Красимир пък, въпросната марка автомобили никога не пречат - нито на пешеходни пътеки, нито на завои, камо ли пред входа на някой паркинг - сами разбирате, че коментарът изразява ирония.

Теодор също се включва в дискусията за нелепото паркиране на BMW-то и пише: "Мразите го само защото е млад, еко, био човек и е спрял за соево лате."

За баничка или за соево лате - можем само да гадаем защо шофьорът е зарязал автомобила си на пешеходната пътека, каквато и да е причината - в нарушение е. 

Снимки: Ивелина Иванова / Facebook