Повече от 20 дни няма следа от 28-годишния Божидар Радев и 5-годишния му син Ангел от казанлъшкото село Копринка. Двамата изчезнаха на 5 март, след като потеглят с наскоро докарания от Германия сребрист "Мерцедес", без регистрация.

На близките си 28-годишният Божидар казал, че отиват до магазина. От там купил сладки на малкия Ангел. След това потеглил. Никой не видял накъде.

5-годишно изчезна мистериозно с баща си. Той ли го отведе, къде са? ВИДЕО

"Няма никакви следи, не знаем къде е. Полицията каза ние да го търсим, не взимат никакви мерки, а и да взимат мерки – нямат никаква следа", споделя пред bTV бащата на Божидар - Ангел Радев.

"Не са установени нито те, нито автомобилът. Към момента физически е обходена голяма част от района на Община Казанлък, землището на селата около язовир Копринка, самият язовир Копринка, както и на територията на Община Павел баня", обясни Христо Петров, началник РП-Казанлък.

В издирването на безследно изчезналите баща и син полицията включва дрон, а по земя – техника и жива сила. Проверени са и всички контакти на мъжа, но нито един от приятелите му няма вести от него.

Близките на 28-годишния Божидар твърдят, че нямал врагове. Не дължал пари на никого и нямал да прибира заеми.

Според полицията, няма данни бащата и детето да са напуснали страната през някой от граничните пунктове. Издирването им продължава.