Стрелба по прозорци в столичен квартал.

Столичани се оплакаха от стрелец, който се прицелва в прозорците на стълбището на блок 356, намиращ се в жилищния комплекс "Света Троица".

Борис Георгиев споделя, че е забелязал, че дупките по прозорците стават все повече. Не е ясно с какво оръжие е осъществена стрелбата, но Борис твърди, че стрелецът изпозлва огнестрелно оръжие.

"От няколко седмици насам забелязвам увеличаващ се брой дупки от огнестрелно оръжие по прозорците на стълбището на бл. 356", споделя Борис.

На този етап стрелецът не е известен. Мъжът, който алармира за проблема, предполага, че изстрелите са възпроизведени от блок 358.

"Очевидно изстрелите са направени от север и този блок е единственото възможно място, откъдето може да се случи това", написа още Борис.

Родител показа прозореца в стаята на децата си след Нова година СНИМКА

Органите на реда вече са информирани за стрелбата в столичния квартал. Направен е оглед, а също така са взети и доказателства.

"Докато извършителят бъде установен, искам да отправя апел към всички живущи в блока - да вразумят изрода, който стреля, ако случайно имат подозрения кой би могъл да бъде той и да съдействат на разследването, докато някой не е пострадал", добави Борис.

Щетите от стрелбата са предимно по ниските етажи, където ежедневно преминават десетки хора, които могат да пострадат сериозно.

"Част от апартаментите разполагат с помещения със северно изложение и силно се надявам някой да не пострада", завършва публикацията си в мрежата Борис Георгиев.

Вижте снимки от пораженията: