С неидентифицирана бяла смес напръскаха колата на столичанка.

Ния Николова остана неприятно изненадана, след като завари колата си залята с бяла смес. Освен, че цялото возило е "изкъпано", е и одраскано на няколко места. Вероятният извършител на деянието е човек, който си е помислил, че мястото за паркиране, на което Ния е спряла колата си, е негово.

Жената споделя, че от месец септември живее под наем в жилищния квартал "Лев Толстой" - бл. 56, а в квартал "Надежда" - от както се е родила. Ния досега не е имала такива проблеми с подобни вандалски актове. 

"Ако по някакъв начин съм нарушила правилата за паркиране на входа/блока или съм взела "нечие място", моля, да бъда уведомена по по-щадящ начин (вдигнати чистачки или бележка също е вариант)", пише Ния в социалната мрежа Фейсбук.

Николова признава, че колата й е стара, но за нея е ценна и си я пази, тъй като я е закупила със заплатата си като начален учител.

"Измих я, паркирах я на друго място. Надявам се, че поне до вечерта няма да завали и ще разбия закона на Мърфи", допълва още тя.

Жена завари колата си без предни гуми СНИМКИ

В коментарите под поста съветват жената да наблюдава кой спира на мястото, на което тя е заварила колата си "изкъпана". Именно по този начин е възможно да разбере кой е сторил деянието.

"Масово се прави така вече, все едно им е бащиния. И на мен ми скъсаха задната чистачка зад блока на родителите ми, където съм живяла дълги години и бях паркирала за кратко", коментира Десислава Иванова.

"Пълна простотия. И това със заемане на нечие място, нямам думи. Слагате един регистратор и после връзвате на фльонга този смелчага. Кретения и комплексарщина", пише Анна.

Рени пише, че наскоро новодошъл съсед я заплашил с рязане на гуми, ако още веднъж я види да паркира пред блока.

"А друг, може и същият да е бил, заля една от паркираните коли с блажна боя. И тя беше на съсед, който цяло лято си седи на село и само зимата се прибира в апартамента", допълва Рени Вълкова.

Пловдивчанин завари колата си с разбита предница. Кой го направи? СНИМКИ