Рейсаджия заряза младо момиче на автогарата - излъга я, че няма места в автобуса.

Отново проблем и оплакване относно транспорта по линия Пловдив - Асеновград. В средата на октомври Ви информирахме за некомфорно пътуване по въпросната линия - пътуващи твърдят, че в повечето случаи, когато се налага да използват транспортната линия, стоят прави в автобуса, тъй като няма места. Информирахме Ви и за проблема с неспазването на разсписания, даваме пример - по график автобусът от Пловдив трябва да тръгне в 16:50 ч., а впоследствие се оказва, че ще се тръгне в 17:20 ч. "През зимата отново ли по този начин ще се процедира?", питат възмутени пътници.

Плащаш билет, за да се возиш прав: Така е всеки ден по линия Асеновград-Пловдив

Проблемът с междуградските автобуси явно продължава да куца, защото GlasNews.bg получи сигнал за възмутителна постъпка от страна на шофьор на автобус по линията Пловдив - Асеновград. Разбираме, че младо момиче е чакало автобуса за Асеновград на автогара "Родопи" в Пловдив. Същото това момиче е разочаровано и огорчено от отношението на рейсаджията. Той я е попитал: "За къде сте", а тя отвърнала: "За Асеновград", тогава шофьорът категорично заявил, че в автобуса нямало места, а места е имало, твърди нашият читател, който с очите си е видял поне 3 свободни седалки.

Ето какво сподели още момичето:

"Най-вероятно си чака пътници за Кърджали, тъй като билетчето е по-доходоносно така да се изразя! Адски съм възмутена! Отношението на шофьора не бе никак коректно.

Другото е, че шофьорът си измрънка под носа: "Изчакай до 15", един вид, че автобусът ще се напълни с пътници за Кърджали, но все пак автобусът не е само за маршрут Кърджали, в случая по-добре да махнат табелата Пловдив-Асеновград-Кърджали и да си бъде Пловдив-Кърджали, все ще намеря вариант да се прибера."

Шофьор на автобус в Пловдив направи добрина ВИДЕО