Шофьор попадна в опасна ситуация на пътя. Водачът се е разминал на косъм от тежък инцидент край Варна. Движейки се по път в посока морската ни столица, шофьор на „Ауди“ е отнесъл страничното му огледало. Потърпевшият е подал сигнал в полицията, но търси съдействие от очевидци.

Ето и цялата случка, споделена от Добромир Стоянов:

„Здравейте колеги, на 24.02 ми се случи леко ПТП на завоя преди харамията посока Варна. Ситуацията, която се случи е, че аз се прибирах към Варна, бяхме колона от автомобили, пред мен движещия се автомобил беше на BG Toll, та на въпросния завой в часа около 17:45 – 18:00ч. шофьор с автомобил черно Ауди навлезе в моето платно, и ако не бях реагирал на ситуацията щеше да стане голяма беля, но се разминах само с отнесено огледало.

Звъннах на 112 и след 40 минути пристигнаха полицаите от 4-то районно, след като им обясних каква е ситуацията ми поискаха рег. номер на въпросния автомобил, но нямаше как да им го кажа по простата причина, че не го видях, ситуацията се разигра за 2 секунди, та ако някой от групата случайно е бил свидетел на ситуацията, или пък ако е имал видео регистратор още по-добре може, да сподели рег. номер на въпросното Ауди. Ще е много добре, за да мога да го докладвам в полицията, защото този шофьор е потенциален убиец на пътя.“