След неуспешен дрифт, шофьор с лъскаво БМВ се заби в електрически стълб в гр. Петрич.

Събитието е от изминалото денонощие, а за зрелищната катастрофа съобщават жителите на Петрич. 24-годишен шофьор, любител на бързите скорости, е връхлетят електрически стълб посред бял ден на ул. "България", цяло чудо е, че по тротоара не е имало хора.

В автомобила с английски регистрационни номера пътували двама приятели. Внезапно или не, шофьорът натиснал газта, не успял да овладее БМВ-то и се забил в стълба, съобщават очевидни на зрелищната катастрофа.

Както се вижда и от снимката, автомобилът е смлян след инцидента - вероятно момчето е шофирало с доста висока скорост. На мястото са пристигнали екипи на полицията, пътна помощ, както и спешна помощ. Предстои да бъдат изяснени какви са точните причини за неприятния инцидент.

"Хора, моля Ви, бъдете будни граждани и дайте да спрем тези простотии в зародиш! Не е нормално да се дрифти на оживена градска улица. А индивида беше дори без белезници. За мен това трябва да се брои за тежко престъпление. А ако ти, който четеш си индивид, който пили гуми в оживените градски части посред бял ден, СПРИ СЕ, преди да е станало късно!", призовава Анита Манолева, която е споделила и снимка от инцидента. 

"Като се сетя на ден по колко пъти минавам по тази улица с детето...Без думи съм!!! Момчета карайте по-бавно и пазете хората около вас!", пише друг потребител под публикацията в социалната мрежа Фейсбук.

GlasNews.bg призовава: Шофирайте разумно. Животът е с предимство!