Столичани са възмутени и очакват МВР да си свърши работата.

Шофьор управлява BMW без поставени регистрационни номера в столицата. Освен това липсвала и предната броня на возилото. В социалната мрежа бяха споделени снимки на нарушителя.

Няма данни как шофьорът е останал без регистрационни номера. Предполага се, че е извършил дадено нарушение, за да му бъдат свалени. Не се изключва възможността номерата да са били откраднати.

По закон след изземване на табелите шофьорите имат 12-часов срок, в който могат да преместят колата до място за съхранение или до най-близкото населено място. В случая обаче BMW-то, което е засечено без номера в столицата, шпори вече няколко дни.

"Този екземпляр шести ден така си кара", написа във Фейбук Кико Г.

И Любен Т. е забелязал автомобила без номера. Той отбелязва също, че колата е била ударена на няколко места.

"Тоя се вози така от няколко дни! Тя е и ударена на няколко места колата. Като го видях в събота си държеше шофьорската врата, че явно не се затваря", написа Любен.

"Този колко време я "прибира" вече без номера? Преди 2 дни и в тунела на Люлин го качиха, че е без броня и рег. номера", коментира Надежда Дойчева.

Управлението на МПС без поставени регистрационни номера е деяние, което се счита за общественоопасно, тъй като това възпрепятства идентификацията на автомобила. Това е правонарушение и шофьорът на BMW-то следва да бъде санкциониран.

Снимки: Христо Георгиев & Александър Тодоров