Камера за видеонаблюдение, позиционирана на паркинг в Ямбол, е заснела как шофьорка удря паркирана кола и напуска местопроизшествието.

Кадрите със случката са публикувани в социалната мрежа Facebook. На тях се вижда как шофьорката предприема маневра, за да излезе от паркомясто. Паркингът е почти празен и има достатъчно място, но шофьорката се прицелва в паркиран автомобил и го задира. 

Впечатление прави, че шофьорката слиза от автомобила си след инцидента. Тя установява щетите по пострадалата кола и вдига ръцете си. Жената се качва в автомобила си и потегля.

Красимира Димитрова, която е публикувала кадрите от случилото се, написа следното:

"Моля, извършителката на това действие да се познае и признае вината. И другия път да се замисли дали да избяга, защото утре отивам със записа в КАТ".

Красимира уточнява, че вече е предала записите на органите на реда.

"Направила белята, поне да беше останала, двустранен протокол се попълва за не повече от 15 минути и не струва нищо. Плащат застраховки и не са наясно защо явно", написа в коментарите под поста Христо Павлов.

"Крайно време е да започнете да гледате и страничните огледала, които се намират вляво на предната шофьорска врата и вдясно на предната пасажерска врата, когато правите маневра назад! 2 задни и 1 предна броня съм сменил заради невнимателни шофьори!", коментира Петър Славов.

Вижте видеото: