Безплатна автомивка? Поне да беше с чиста вода!

Йовелина Бойчева за пореден път намира колата си пред блока в ужасно състояние - цялата е мръсна. Ако държи на външния вид на автомобила си, вероятно на жената често й се налага да посещава автомивката.

Причината автомобилът да е в това състояние е машинното миене на улици. В Димитровград може отлично да си вършат работата по почистването на улиците, но за сметка на това замърсяват автомобилите.

"За пореден път си намирам колата пред блока в ужасно състояние заради ПИШМАН миене на нашата улица! Съдейки по останалите коли в редицата далеч не съм единствена, но това не означава, че е приемливо!", пише яростно Бойчева в социалната мрежа Фейсбук.

Жената се обърна към общината и предложи да се проведе бърз курс на служителите от фирмата за чистотата на града. Тя смята, че служителите не са запознати с това какво означава чисто, и че почистването на едно нещо не трябва да бъде за сметка на друго.

"Ще сигнализирам и съответните служби, но ако някой е на мое мнение и е пострадал от същото привидно почистване, ще се радвам на подкрепата Ви!", написа още жената и приложи снимки на замърсения автомобил.

"Не мият, просто пръскат да дишаме кални изпарения", пише в коментарите под поста Маргарита и допълва: "Днес минаха покрай мен с този камион пръскало и ако не бях реагирала бързо щях да съм като колата ви."

"Да оставят по 20 лв на всяка кола за автомивка!", предлага Веселина Табакова.