Нови подробности разясняват агресията над деца в София. Малолетните момичета играели на катерушка пред квартално заведение. Те записвали и клипчета за популярната платформа ТикТок. Пуснали монета  в съоръжението и си играели край него.

Действията им се виждат на запис, с който GlasNews разполага. Припомняме, че вечерта на 20 януари  момичетата бяха удряни с продълговат предмет. Случаят е от затворен комплекс в квартал “Света Троица”. Нападателката бе жена, която бе подпомогната от мъж, който пречел на момичетата да избягат.

Жена удря деца с тояга, помага ѝ мъж. Ще се намесят ли властите? ВИДЕО

Децата били нападнати ненайдено от жената. Тя работи в близкото заведение, а нейният съучастник е именно собственикът както обекта, така и на въпросните катерушки. Които обаче са предназначени за обществено ползване, научи GlasNews.

По главите и телата на децата се посипали удари, а по-тежки послествия били предотвратени от намесата на околните. На един от записите се вижда и как напададелката с "тоягата" удря едно от момичетата, въпреки че край нея има няколко човека. Родителите на момичетата подали сигнал до МВР.

След намесата на полицаите от  Трето РУ, отговарящи за район "Илинден", са намерени всички свидетели на побоя над децата. Призовани са и биячите им.

Фрапиращата агресия е заснета от камери за наблюдение:

 GlasNews продължава да следи случая.