Грозна постъпка от мъж в Асеновград.

Видео, споделено в социалната мрежа Фейсбук, показва как мъж без свян спира с автомобила си до нерегламентирано бунище, той отваря дясната задна врата на колата, а от там вади чували с боклуци, които изхвърля. След грозната постъпка, мъжът припка да се качи в колата и да отпраши. 

"Просто хвърлят и нерегламентираното бунище расте", отбелязва Даниел Начев, който е споделил видеото в мрежата. Авторът на публикацията пише още, че индивидът е поредният, който го мързи да отиде да депонира безплатно до 100кг/ден отпадъци.

"За съжаление камерата не е добра, но това ще се промени и ще можем да виждаме лицата и номерата на колите на нашите мили съграждани, решили да подхвърлят боклуци си", допълва Начев.

Служители на "Чистота" изхвърлят пълни с боклуци чували в река ВИДЕО

Точно такива хора, като този от видеото, хейтят в мрежата, че градът е неподдържан - в това е категорична Антоанета Иванова, която пише в коментарите под публикацията, че колата на шофьора има специфичен цвят - "с малко усилия от страна на полицията ще се намери нарушителят. Стига, разбира се, да не е техен познат, близък или авер. Никога няма да се оправим така. Промяната идва вътре от самите нас", допълва жената.

Друг жител на Асеновград твърди, че мъжът от видеото не за първи път изхвърля отпадъците си там. Надяваме се сега въпросният господин да се познае и да се засрами.

Вижте кадрите:

Кон търси храна в казаните за боклук СНИМКИ

Деградацията на нацията: Купчина книги, но не в библиотека, а до контейнер за боклук