Появи се пост-похвала в социалната мрежа фейсбук, в който потребителка хвали една от работничките на Община Пазарджик, която почиства улиците.

Работничката почиствала всяка сутрин района на КАТ - Пазарджик, около магазин "Кауфланд" и районът светвал, но след нея отново се появявали фасове, хартийки и чашки от кафета, споделя авторката на публикацията във фейсбук, като добавя и възмущение, че хората не пазят чисто в града.

Множество други коментари се изписват под поста на жената. Ето какво гласят някои от тях:

"И между другото е страшно мила!", казва Ив Рупова за жената.

"Ние си мърсим града, после се сърдим на Кмета!", пише Вили Василева.

"Не е само тя, на бул. "Ал. Стамболийки" всяка сутрин метат и като слезнем надвечер, с детето пред гаража, е пълно с хартийки, чантички и боклуци. За това не е виновен Кметът със сигурност.", добавя Вили Христова

"Същото е в квартал "Запад". Всички играчки са надраскани, пейките ги правиха в началото на лятото. Онзи ден идваха от Общината да ги правят, защото отново са счупени. Всяка вечер майки седящи по пейките чопкат по два пакета семки и плюват по земята, а една прекрасна жена на сутринта мете ли, мете. И този порочен кръг се повтаря всяка вечер. Жената един ден каза, че ако не мине един ден да помете, ще червясваме и сигурно е права. Децата чупят, хвърлят по площадката, каквото са им взели да ядат, но никой не им прави забележка. Това е една нормална вечер в квартала. Нека Община Пазарджик да сложи камери на всяка площадка и да слага глоби за да може да се запазят играчките и да се научим да пазим, а със събраните пари от глобите - да закупуват нови и интересни катерушки.", предлага Десислава Гьошева.

Ето и оригиналната публикация от фейсбук: