Едно прекрасно същество с не толкова прекрасна история. 

Кучето Мая развълнува потребителите в социалната мрежа Фейсбук с трогателната си история. Тя е на 3-4 годинки. Поставени са й всички нужни ваксини и е кастрирана. Средна на големина. Прекрасно се разбира с всички хора, пише Дария Петрова, която разказва историята на Мая.

В момента Мая се намира в град Панагюрище и повече от две години се търси дом за нея, но никой не проявява интерес да я приюти по незнайни причини... а толкова заслужава да си има стопани и дом.

Каква е историята на кучето Мая? 

Когато първият собственик на Мая е починал, момче проявява интерес и я осиновява, но за жалост след известно време и момчето напуска този свят... и така Мая остава сама - отново. Без стопанин. Без дом. Без любов.

Мъж на име Иван Илиев Панайотов прибира Мая под покрива си и я отглежда с останалите си домашни любимци, но за нея се търси подходящ дом, тъй като Иван има твърде много животни, за които се грижи.

Ако смятате, че можете да се грижите добре за Мая, можете да се свържете с Дария Петрова (Линк към профила й във Фейсбук: https://www.facebook.com/dariya.petrova2)