Ако си мислите, че това е улица в Бейрут - бъркате се. В България е и по-точно в село Дебрене, област Благоевград.

Случайно попадаме на снимката, която ни остави шокирани - на нея е фотографирана една от улиците в селото, която плаче за ремонт и определено има спешна нужда да се асфалтира изцяло.

"Дебрене! Бяхме се съгласили,че имаше "улица" в село Дебрене! Е, сега вече няма! Силно се надяваме, че ще бъде направено нещо, ако не за преминаването на личните ни автомобили, то поне спокойно да може да мине линейка! В селото все още живеят хора!", пише Елена Станкова, която е публикувала и снимката. 

"Бедничките управляващи, които окрадоха милиони от парите за автомагистрали дано да пуснат някоя трошица, та да асфалтират пътя...", споделя Антоанета в коментарите под публикацията.

GlasNews.bg потърси Елена Станкова за коментар по темата, пред екипа ни тя сподели, че улицата от години е в това състояние, а след значителен по количество порой, улицата, която си няма име, е в трагично състояние. Снимката потвърждава думите й.

Това е главната улица на селото от площада покрай черквата до училището построено от Яне Сандански. Жителите са категорични, че надеждата умира последна и се надяват, а и настояват улицата да бъде включена в годишния план за ремонт на общината, ако не до края на тази, то поне за следващата година.

Хората там си плащат данъците и искат по улицата да се движат нормално. Големи затруднения изпитват както пешеходците, така и шофьорите.

"Това е село в Рая, само на 4 км от Сандански, в полите на Пирин планина, но за съжаление никой не го интересува!", коментира Елена Станкова пред GlasNews.bg.

Дебрене е много чисто и тихо село, намира се в район без промишлено замърсяване. Селото е предпочитана крайна дестинация за постоянно или сезонно пребиваване от много хора, главно заради чистия въздух и обширната зеленина.