Може ли да смята служителката на касата за продажба на билети?

Споделено видео в социалната мрежа показва как служител, работещ на касата за продажба на билети на Автогара "Юг" в Пловдив, си позволява да допусне "грешка" при връщане на ресто. Дали обаче неволно е допуснала грешката - изводите оставяме на вас.

От публикацията в мрежата научаваме, че жената, която си закупува билет, е чужденка. Тя подава банкнота от 50 лева, а служителката й връща рестото, което обаче се оказва, че не е колкото трябва да бъде. Тогава жената се връща на билетната каса и иска от служителката да поправи "грешката" си.

"Така е! Така е, да", казва служителката, след като отново не е сметнала правилно колко ресто трябва да върне на чужденката.

Човекът, разпространил видеото твърди, че продавачката на билети се опитва да измами чужденката за пореден път.

"Мисли си, че като не е българка може да се възползва от това и да я таксува по-скъпо, да не й върне правилнотото ресто и да се държи с нея като с глупачка!", се посочва в публикацията.

"Тук ясно може да видите колко е нагла тази продавачка на билети и се опитва в рамките на по-малко от минута да я измами не 1 път, а няколко пъти. Колко нагло поведение! След като това се случва за пореден път в рамките на няколко месеца, чашата преля и реших да споделя", пише още Фейсбук потребителят.

Човекът, публикувал видеото, се надява то да достигне до повече хора и да се вземат мерки.

Хората, коментиращи публикацията, се съмняват служителката да е допуснала грешка. Предполагат, че тя се опитва да измами жената.

"Ако беше случайна грешка, продавачката би трябвало да се извини. Фактът, че не го направи показва, че НЕ е грешка, а опит за измама...", написа Сергей М.

"Наглост и преминаване на всякакви човешки граници! Леличка противна", коментира Жанета И.

В моловете ни цакат с масажните столове - не работят, а "гълтат" парите

Видео: