Масажни столове в столицата "глътнаха" парите на мъж.

Електрическите масажни столове действат благоприятно на умората, болките в гърба и тялото. Колко благоприятно обаче ще ви подейства да пуснете парички, за да активирате масажния стол, но той така и да не тръгне? Масажният стол си "прибира" паричките, но в замяна на това не предоставя така чакания от вас релаксиращ масаж. Точно в такава ситуация е изпаднал Емил. Мъжът написа в социалната мрежа Фейсбук, че масажните столове в популярен търговски център в София не работят.

Емил разказва, че посетил търговския центът, намиращ се на бул. "Цариградско шосе" и се отправил към масажните столове, разположени на първия етаж. Мъжът пуснал нужната сума, за да старират масажните столове, но те така и не тръгнали.

"Тези масажни столове не работят, но гълтат парите на хората", написа мъжът.

Емил споделя, че няма никаква информация на кого принадлежат неработещите масажни столове.

"Няма никаква информация на кого са, няма данни за контакт, фирма, телефон и т.н. Отидох на Информация в мола, откъдето ми казаха, че не знаят на кого са, което е пълен абсурд!", добави той.

Служителите на гише Информация му предоставили номер, но не знаели за кои точно масажни столове се отнася той, защото в търговския център има и други подобни на етаж 2.

"Та питам се, докога ей така ще ни правят на луди и ние ще си затваряме очите?! Хора, не ми е за 2-та лева, които ми глътна стола, въпросът е принципен...", завърша публикацията си Емил.

Въпросните масажни столове "прецакали" и Лили Маринова, това твърди самата тя.

"И аз няколко пъти се набутах с тях. Взе парите, отчита време, но не работят", написа жената. 

Цветомира Д. пък написа, че в подобна ситуация е изпаднала с кабинката за снимане в друг популярен търговски център в столицата.

"Същата работа ни се случи с кабинка за снимане. Дадохме си 5-те лв, просто искахме да си направим бърза семейна снимка. Чакахме сигурно 15 минути, но такава така и не излезна. Телефонът, който беше оставен за контакт, беше изключен. На информация казаха, че знаят за проблема и ни записаха в един списък от над 200 човека. Щели да се свържат с нас, за да ни върнат парите или да ни дадат снимките. А познайте дали се случи, което и да било от двете...", коментира Цветомира.

КЗП и НАП следва да се самосезират по казусите.

Снимка: Emil Wolf