Изразът "да паркираш в хола" придобива все по-реални представи.

Шофьор изуми с паркиране - въобще как е успял да паркира BMW-то си на това място? Този въпрос си задават потребителите на Фейсбук.

Виждали сме всякакви паркинг нелепици, но подобна - за първи път. И съвсем очаквано - снимката на паркираното возило отприщи вълна от коментари в мрежата.

Петър Илиев пише в коментарите, че вероятно шофьорът на автомобила е в чужбина, а колата е качена на мястото със съдействието на Пътна помощ.

"Майка му пази колата под прозореца, с газов пистолет. Може да има и фотоклетка с ярка лампа, да стряска нощем…", допълва Илиев.

"Не им ли писна всеки път да я разглабят при качване и слизане... или е без двигател и е лека та я вдигат на ръка", коментира Пламен Рачев.

Шофьор си паркира колата и лодката на тротоар СНИМКИ

Други коментиращи са на мнение, че колата е паркирана там, за да се предотврати кражба.

"Вижте как са му откраднали мрежата на двора. Това БМВ, ако не е в къщата, до сутринта няма да го има..", пише Милен Милев. Коментарът на Елена е сходен: "Ако са му крали катализатор пред блока, не се учудвам и в хола да си я паркира, щом има начин".

А Милен Добрев предполага, че има площадка покрай къщата и от там я вкарва явно.

"Как - не знам и за мен е въпросителна, но защо - ясно ми е. Ако има оригинални части (радио, чистачки на фарове) и катализатор се чудя защо няма и куче-пазач до него", шегува се Ралица Маринова.

Вижте фотото, което е заснето в село Златна Панега:

Снимка: Raul Van Der Hors