Близо 2500 души излязоха тази вечер, за да подкрепят кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор. Шествието се провежда под надслов "Марш за законност: За Гешев, против олигархията". Маршрутът им е от площад "Александър Батенберг" до сградата на Булбанк. 

Участниците в марша скандират "Гешев е законът" и "Гешев - закон и ред".  Маршът за законност се явява и контрапротест на протеста на инициативата "Правосъдие за всеки", който трябва да започне от 18 часа пред Съдебната палата. В центъра на София е съсредоточена  много полиция и жандармерия, която охранява и двата протеста. 

Протестиращите издигнаха плакати с лозунги "За Гешев, За закона", "Василев върни се, върни милиардите", "Олигарси, върнете демокрацията", "Прокопиев и Василев страх ли ви е от прокурор". 

Участници в протеста заявиха, че подкрепят Гешев, тъй като се бори срещу корупцията. "Искаме да има справедливост. Аз съм потърпевша от телефонни измамници, които бяха хванати. Това, което се случва напоследък, е благодарение на неговата политика", заяви жена от марша.