Галимир Георгиев е едва на 25 години и страда от рядко раково заболяване (лимфон на Ходжкин). Той е двукратен шампион на Ребуплика България по борба в категория над 100 кг, когато в началото на 2011 г., едва на 17-годишна възраст, лекарите го диагностицират със страшната болест.

Тежката диагноза и здравната ни системата отнемат на момчето надеждите за развитие. Единственото, което му оставят, е надеждата, че някой ден ще успее да се справи и да се върне към нормален живот. За съжаление, многото химиотерапии и недовършени лечения поради липса на лекарства, доведоха до неговото обездвиждане и тумор, който трябва да бъде отстранен оперативно.

"Моля се с цялото си сърце и този път да успее да прескочи трапа! Имам нужда от вашата помощ и подкрепа в този момент. Моля, споделете и се молете Галимир да се справи!", написа негова приятелка в социалните мрежи.

Друга негова приятелка, която нарича момчето "моя герой", разказа случващото се с Галимир:

"Да си на 26 години и да живееш със страшната диагноза "Рак" от 9 години, е меко казано травмиращо. Да минаваш през всички трудности с усмивка и вяра, без да се оплачеш - ето на това аз казвам Герой!

Така беше допреди 1 г и 4 м, когато Галимир се обездвижи и до момента все още не може да се изправи. В момента му предстои тежка операция на гръбначния стълб, за да се премахне туморът, който вероятно е причина за парализата. За успешната операция са нужни добри специалисти, силна вяра и доста средства, както за операцията, така и за ежедневните нужди, рехабилитации, медикаменти и всички разходи около постоянните пътувания Русе-София.

Всеки, който би искал да помогне, може да го направи - може да му изпраща положителна енергия, може да се моли за оздравяване му, може да дари средства по дарителската му сметка или просто да сподели този пост.

Нужни са 5000 лв. в най-кратки срокове!

Нека върнем усмивката на Галимир!

Любовта лекува. И аз съм сигурна в това. Любовта под всякаква форма - приятелска, семейна, романтична. Благодаря на всички, които стават съпричастни с историята и съдбата на Галимир и нямам търпение скоро да Ви пиша с по-добри новини.

Дарителска сметка- Прокредит Банк BG63PRCB92301048874810

BIC: PRCBBGSF
По PayPall:
[email protected]
Титуляр: Галимир Галинов Георгиев

Хелп Карма - https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-galimir-41