Популярна българска група с благороден жест към пострадалото момиче в Стара Загора. DEEP ZONE Project публикуваха предложение към нападнатата с макетен нож от Георги Господинов. Те са открили видео в социалните мрежи, на което се чува как пее 18-годишната Дебора. Диан Савов, един от членовете на групата, харесал гласа ѝ, предлага ѝ творческо предизвикателство – запис на песни в студио.

„Сега разбираме, че Дебора пее прекрасно! Ако този пост достигне до нея (или до нейни близки), DEEP ZONE Project изразяваме готовност и пълно съдействие да запишем безвъзмездно, нейни песни в професионално музикално звукозаписно студио. Ще поемем целия процес от А до Я, стига тя да пожелае да тръгне по тази пътека, след това което е преживяла,“ написа той във Facebook.

В заключение сподели: „Едно хубаво нещо в музиката, когато те удари, не чувстваш болка”.

Боб Марли

Идеята му срещна одобрението на много хора.

„Браво, Дидо! Музиката е и лекарство. Вярвам, че ще се случи тази колаборация!“

„Дидо, погрижих се да го изпратя до майката на Дебора! Желая успех, браво още веднъж за тази благородна постъпка!“

„Разплака ме! Пращам ти сили и кураж, мило момиче! Дано един ден си на голямата сцена! Имаш ангелски глас.“

„Респект, Дидо! Просълзих се, защото знам, че изкуството лекува! Вярвам, че това ще бъде част от терапията й! България ще я има благодарение на нас хората, на доброто, което вярвам, че винаги възтържествува! Бъдете живи и здрави! Бог да ви благослови!“

Припомняме, че роден пластичен хирург предложи безплатно услугите си. Той е готов да помогне на момичето в заличаването на белезите по тялото ѝ.

Лекар предлага безплатно лечение на раненото с макетен нож момиче