Излязохме на една следдъждовна разходка и се чудим кога ще ни падне дърво на главите! Е, пропуснало ни е това до Административния съд и явно е паднало вечерта или вчера. Само на метри от съда и от ОП „Градини и паркове“. Как никой от ОП-то не успя да провери дърветата и да отрежат тези, които са си изгнили?

Ние вече 2 години чакаме да падне един изгнил клон на кръстовището на ул. "Иван Вазов" и "Авксентий Велешки". Тъй като ОП „Градини и паркове“ нямат правилната вишка, може пък правилната буря да се справи!?

Така читателка на GlasNews обрисува картината в Пловдив след изсипалия се дъжд днес. Който, на фона на това, което преживяват хората от Северозапада, не беше кой знае какво. Но можеше и да стане - ако това дърво беше улучило нечия глава.

Служителите на ОП „Градини и паркове“ наистина могат да се кръстят, че никой не е пострадал при сгромолясването му, или поне така си мислим - сводките от полицията през уикенда са по-рехави. Но все още могат да предотвратят друга трагедия, като се заемат с изгнилия клон на кръстовището на ул. "Иван Вазов" и "Авксентий Велешки", за който спомена нашата читателка. И за който сме писали и ние:

Така изглежда една от най-красивите улици в Пловдив. Добре че има и такива хора СНИМКИ

Ако, разбира се, намерят правилната вишка...

Очаквайте подробности!