Д-р Ангел Молев е един от най-опитните анестезиолози в Пловдив. Началник на отделение по анестезиология и интензивно лечение в МБАЛ „Св. Пантелеймон”. Желае да подобри качеството на общинското здравеопазване. Има магистратура по „Здравен мениджмънт”. Д-р Молев е №3 в листата на кандидатите за общински съветници на "Браво, Пловдив", които се явяват с №36 /регистрация на Българска прогресивна линия/.

Как д-р Молев се срещна с ентусиастите от движението и защо реши да се присъедини към тях, вижте в разказа му от първо лице:

Преди десетина месеца имах късмета да се срещна с една малка група млади ентусиасти, запълващи дупки по улиците на Пловдив. Постепенно, станахме приятели и започнах да се включвам по-активно в мероприятията на групата. Често отсъствах,поради естеството на професията ми, но в следващите дни получавах подробна информация за пропуснатата  акция. Невероятни млади хора! Понякога отлагаха  семейните си ангажименти, за да се включват в среднощни акции за ремонт на дупки, тротоари, спортни площадки. Ремонти, според нашите възможности. Събирахме пари, купувахме асфалт и действахме. Разбира се, след всяка акция идваше най приятната част-топли принцеси с кафе и сок в някое квартално кафене. Обсъждаха се много неща: следващи обекти,наем на машини и др. Постепенно стигнахме до извода,че сдружението трябва да има име. След доста дебати избрахме името "БРАВО, ПЛОВДИВ!".

Всичко което сме правили е напълно безкористно. Още след първите инициативи пловдивчани започнаха да ни търсят , за да решаваме определени проблеми. Проведохме много акции, които можете да видите на сайта ни. Но!Често се сблъсквахме с проблеми, които можехме да решим, но трябваше да се нарушват закони, наредби и пр. Проблеми, за които Община Пловдив не намираше време да ги реши.Така се взе решение да се включим в местните избори. За съжаление малко късно и не можахме да регистрираме нашето име "Браво, Пловдив".Ръка ни подаде Българска прогресивна линия. И ето ни на избори за местна власт.

Като лекар, имам отговрност пред пловдивчани: Да изведем Общинското здравеопазване от дупката в която е потънало.Няма да казвам колко пари от бюджета на Пловдив за 2023год. са предвидени за здравеопазване. Общинските болници са в изключително тежко състояние.

Изключително съм горд да бъда сред тези млади хора.Някой политик беше казал,че няма „материал“ в държавата. Материал има!Млади хора, които са готови да работят безкористно за Пловдив. Образовани хора, на които им пука в какъв град ще живеят децата им. Те имат право да управляват, защото заемите, които в момент теглят господа управляващите, ще бъдат погасявани от тях и от децата им. Живота е пред тях и нека ние по -възрастните да не се бъркаме в посоката, която те ще поемат.

Има една поговорка:“ С какъвто се събереш, такъв ставаш“. Аз се събрах с млади хора.Физиологически няма да стана по млад, но тези младежи около мен ми дават вдъхновение и сила. Горд съм и се радвам, че работя с тях,за да превърнем Пловдив в един по-добър град  за живеене.

Д-р Ангел Молев е с преференция 103 в листата на "Браво, Пловдив". 

"Браво, Пловдив" е с №36 в интегралната бюлетина с регистрацията на „Българска прогресивна линия" за кмет, районен кмет и листа за общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!