Момченцето, което беше изоставено от майка си, отново има нужда от подкрепа. За Алекс от Асеновград се грижат неговите баба и дядо. Историята на детето ви разказахме миналата година.

Зов за помощ! Майка изостави новороденото си бебе в Асеновград

Вълна от съпричастност заля баба Таня. Добри хора изпратиха всички необходими продукти и храни за малкото дете. Сега жената отново има нужда от подкрепа. За това сподели Николета Чавдарова.

Ето от какво се нуждае семейството:

„Здравейте, приятели.

Бабата на бебе Алекс от Асеновград се обърна към мен с молба за помощ относно храна за детето, памперси и дрешки. Припомням, че малкият Алекс е изоставен от неговата майка и грижите за него поемат баба Таня и мъжа й.

Затрупахте бабата на изоставения Алекс от Асеновград с подаръци

На 7 май Алекс навършва 9 месеца и има нужда от инстантни каши, детска храна в бурканчета, бебешка бутилирана вода, памперси Пуфис размер 5, дрешки за неговата възраст размер 72 см и базови хранителни продукти като сирене, масло и др. подобни, съобразени с периода на захранването.

Моля, нека тези от вас, които имат желание и възможност да се отзоват, да се свържат с мен, за да предоставя координати на семейството.

Благодаря предварително за подкрепата.“