Постът в социалните мрежи и публикацията в GlasNews.bg за Иванка - жената, която боготворят всички шофьори в Слънчака и Несебър, предизвика не само бурни словесни овации за бензинаджийката, но и провокира десетки хора да пишат писма до централата на Петрол. Защо? Защото хората смятат, че такива служители като Иванка трябва да бъдат поощрявани - не само морално, но и материално.

Ето какъв призив отправи Тодор Стайков:

„Имам предложение, което някой може и преди мен да е написал. Хора, пишете писма в централата на Петрол! Нека ги засипваме с хвалебствия, та да обърнат внимание на тези професионалисти, и да им повишат заплатата. А и ако и други бонуси им предоставят, заслужават го!“

Иванка - жената, която боготворят всички шофьори в Слънчака и Несебър

Припомняме, няма човек от района, който да не е забелязал усмивката, отзивчивостта и трудолюбието на тази жена. Радваме се, че все още има хора, които въпреки трудностите, въпреки невинаги оценения труд и въпреки всеобщото недоволство от всички и от всичко, правят деня ни по-усмихнат, а нас самите - по-добри. Иванка работи сама на ПЕТРОЛ, Слънчев бряг. И вътре, и вън, зарежда с усмивка, измива ти предното стъкло, вади от джоба и ти предлага ароматизатор на промоция, после влиза вътре и с усмивка ти дава сметката, пожелава ти приятен ден.

В същото време от коментари във Facebook разбираме, че служителите на Петрол получават ниски заплати, че "трудът ни струва 538 лв. чисто и 60 лв. ваучери за храна, което общо е 600 лв." Вероятно точно това предизвика лавината от съпричастие към жената, която всички в района познават и уважават.

Всички те очакват сега отговора на ръководството на Петрол.