Искам да изкажа огромни благодарности на Иванка, жената, която работи сама на ПЕТРОЛ, Слънчев бряг. Вътре вън... Зарежда с усмивка, измива ти предното стъкло, вади от джоба и ти предлага ароматизатор на промоция, после влиза вътре и с усмивка ти дава сметката, пожелава ти приятен ден. Трябва да се учим от тази приятна жена. Браво!

Този пост на Николай Николаев в групата Шофьори/Несебър предизвика бурни словесни овации за Иванка - жената от снимката. Очевидно няма човек от района, който да не е забелязал усмивката, отзивчивостта и трудолюбието на тази жена. Радваме се, че все още има хора, които въпреки трудностите, въпреки невинаги оценения труд и въпреки всеобщото недоволство от всички и от всичко, правят деня ни по-усмихнат, а нас самите - по-добри. 

Ето част от отзивите за леля Иванка, работеща на бензиностанция на Петрол АД в Слънчев бряг:

Иванка е легенда е бранша! Адмирации!

Важно е да запазиш човешкото в себе си! Хората и клиентите не са виновни, че получаваме ниски заплати, че трудът ни струва 538 лв. чисто и 60 лв. ваучери за храна, което общо е 600 лв. Тази жена заслужава едно огромно "БЛАГОДАРЯ"! Работим по сами на смени и вътре като касиери и отвън зареждаме, водят ни "ПКБ"-та за да не получаваме като касиери 700 лв. чисто (толкова получава в Петрол една новоназначена касиерка), изпълняваме три длъжности в една - чистим като озеленители, зареждаме отвън, касиерстваме, получаваме гориво и въпреки всичко сме "ХОРА". Нашите клиенти не са ни виновни, че сме неоценени реално колко струва нашият труд! Важно е да запазим човещината в себе си, да бъдем добри и да се надяваме, че ще дойдат и по-добри времена!

Изключително любезна, отзивчива, трудолюбива и чудесен служител! Браво за поста, наистина го заслужава"

Тази жена е УНИКАЛНО ДОБРА! Миналото лято си заредих там колата, но се оказа, че в нито една от картите ми нямах пари. Бях се заблудила. Помолих я да отида до хотела,където работеше майка ми,за да взема пари и да си платя горивото. Тя за секунда не се замисли и ме остави да тръгна,а знаете в днешно време как стават точно такива злоупотреби. Предложих и дори да ми задържи личната карта за гаранция,а тя не пожела. Повече такива хора като нея трябва да има, защото в това забързано ежедневие човек иска една добра дума и усмивка.

Никога не съм зареждал там, но утре ще отида и ще и оставя 10-ина лв. бакшиш - ей така, щото явно женичката е готина...

Браво на леля Иванка! Тя не само си е свършила работата чудесно, а и Ви е заредила с положителна енергия, която Вие предадохте на Нас! Правете добри неща и хвалете всяко направено добро!