Овен

Поддържайте контакти и укрепвайте социалните си връзки, особено с близки приятели и семейство. Не ги отлагайте, защото те наистина имат нужда да са близо до вас сега. Трябва да е лесно за вас, тъй като сте напълно спокойни със себе си и няма да бъдете стресирани от тяхната компания. Очевидно, когато другите са в положително настроение, вие също ще бъдете.

Телец

При всякакви други обстоятелства яснотата на вашите мисли и думи може да доведе до по-бързо изпълнение на плановете ви. В действителност това се оказва самоунищожително, тъй като другите намират директното ви поведение за обидно и ви предизвикват. Подбирайте думите си внимателно и бъдете дипломатични. Всеки словесен спор ви губи времето и изразходва цялата ви енергия.

Близнаци

Цялата работа, която сте свършили през последните седмици, се отплаща сега. Всички участници оценяват вашите усилия и се възползват от резултата. Признанието по този начин ви дава увереност по-лесно да разширите сферата си на влияние. Такова позитивно отношение ще спечели хората на ваша страна. Днешният ден е изключително обещаващ за важни нови придобивки. Инвестирайте изгодно всички излишни пари. Нещата ще вървят гладко и ще бъдете сигурни, че ще намерите правилния вид сделка.

Рак

Нещата се променят от дълго време и не всичко остава същото. Особено по отношение на любовния ви живот, вашият партньор и вие вече не се свързвате толкова добре, колкото сте го правили. Но това не е необходимо развитие. Днес е идеалният ден за решаване на отдавна назрели проблеми и за поставяне на ново начало. Ще видите, че връзката на сърцата ви е по-тясна, отколкото сте предполагали.

Лъв

По отношение на финансите днес може да имате неприятни преживявания и да сте принудени да осъзнаете собствените си слабости. Бъдете силни, когато другите ви карат да се погледнете в огледалото, това може да бъде положителен опит. Ще ви позволи да се подготвите за мащабни проекти. Засега избягвайте големи инвестиции.

Дева

Не трябва да се изненадвате, ако нямате достатъчно енергия, за да направите нещо смислено. Има толкова много неща в ума ви, че не сте сигурни откъде да започнете. Така че не се тревожете излишно и не се чувствайте зле. Позволете си почивка и изчакайте, докато умората, която чувствате, премине, енергията и перспективите ви се подобря.

Везни

Вие представяте своите идеи и мисли мощно, знаейки какво искате да предадете, не се страхувате от конфронтация и сте напълно способни да приложите значителните си способности и да отговорите положително. В резултат на това изглеждате арогантен и донякъде всезнаещ. Не забравяйте обаче, че винаги можете да научите нещо от други хора.

Скорпион

Ако не внимавате, може да претърпите неочаквани загуби. Друг проблем е несериозното ви отношение към харченето, което ще стане наистина несигурно, когато трябва да се плащат сметки. Вместо това практикувайте ограничаване на щетите. Ако искате отново да започнете да печелите, трябва да имате търпение. Нямате късмет по отношение на финансовите проблеми и състоянието на ума ви е толкова лошо, че не можете да се вслушате в собствената си интуиция.

Стрелец

Постигате толкова много, но сте по-малко удовлетворени от всякога. Мислейки, че можете да напреднете още повече, като използвате решителност и сила, вие застрашавате предишния успех и разстройвате самообладанието си. Направете крачка назад, възвърнете самоконтрола си, това, което изглеждаше непреодолим проблем, лесно се разрешава, когато не сте толкова ентусиазирани да си пробивате път през него.

Козирог

Чувствате се извън равновесие и другите не оценяват такова изненадващо крайно отношение. Вашето необичайно непринудено настроение може да попречи на напредъка, така че се опитайте да бъдете по-дипломатични. За да се избегнат нежелани напрежения или злополуки. Важно - не предприемайте тежки физически дейности, без предварително да сте помислили внимателно!

Водолей

Днес може да се случи много, що се отнася до парите. Добър момент е да инвестирате в по-рискови проекти, към които сте били предпазливи преди. Използвайте здравия си разум, защото нищо не се случва от само себе си, въпреки положителните обстоятелства. Трябва да положите усилия, за да постигнете наистина успех, дори това да означава само задълбочено проучване.

Риби

Трябва да реагирате спокойно на всякакви подигравки или провокации от страна на хората, които познавате. Ако се чувствате измамени, внимавайте на кого се доверявате. Склонни сте да претегляте всяка дума твърде внимателно и да реагирате прекомерно на най-малката критика. Трябва да имате работа само с онези, които не приемат настроението ви твърде сериозно и знаят как да се справят с него. Почивката ще ви накара да се почувствате по-добре.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.